Presentaties

Met zijn vlotte babbel praat Sander graag uw (feest)avond aan elkaar. Hij is begonnen tussen de schuifdeuren en is inmiddels presentator van grote shows voor zowel kinderen als volwassenen. Zo presenteerde hij o.a. de Jumbo Talent Stage, de opening van de Nationale Sportweek samen met Arie Boomsma, de heropeningen van Xenos, Ziengs en Coop en hij mocht artiesten aankondigen zoals Glennis Grace. Het is natuurlijk ook mogelijk om spelshows of unieke acties op uw bedrijfsfeest te presenteren zoals ‘De Jongens tegen de Meisjes’.

De presentaties kunnen ook in combinatie met de Let’s Party DJ show. Allround DJ en presentator Sander Ketels verzorgd deze unieke winkelpresentaties al jaren bij winkels als Jack & Jones, Hema en op beurzen zoals de Huishoudbeurs.

Openingen
Sander kan ook uw nieuwe winkel, tennisbaan, school of evenement op een unieke manier openen. Dit kan zowel een bestaande openingsact zijn, eventueel aangepast aan het thema, als een openingsact die op maat wordt gemaakt.

Wij kunnen ook zorgen voor licht, geluid, rode lopers, afzetpalen, ballonnenbogen- en pilaren, special effects zoals een valdoek systeem, CO2, confetti en verder alles wat er nodig is voor een geslaagde opening.