Fouter dan Fout ‘on tour’

Fouter dan Fout is in 2014 ontwikkeld door Sander Ketels en inmiddels is dit feest jaarlijks op meerdere kermissen, bedrijfsfeesten, feesttenten, festivals en partycentrum’s in Nederland een groot succes. Swingen met de klassiekers uit de 70’s / 80’s / 90’s, meezingen met alle foute juweeltjes en je handen in de lucht met de Nederlandstalige hits. Dat is Fouter dan Fout on tour! Een succesformule en populair bij elke doelgroep.

Vier of vijf uur lang dansen en feesten op grootste foute hits die stiekem best leuk zijn. Of het thema nou fout, après-ski, 80’s & 90’s, dance Classics, Carnaval of disco is, Fouter dan Fout gegarandeerd een spetterende avond!

De DJ is uiteraard ook ‘Fouter dan Fout’ gekleed en de DJ booth is aangepast aan het thema. Verder is deze avond, indien gewenst, inclusief licht, geluid, special effects, fotograaf, giveaways en artiesten.

In overleg met u verzorgen wij ook graag het promotiemateriaal zoals Fouter dan Fout posters, flyers, entreekaarten etc. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Let’s Party DJ’s & Evenementen.